Nytt slimmat styrsystem för effektiv kontroll av centralsuganläggningar

Söker du en effektiv lösning för att styra centralsuganläggningar på ett smart sätt? Vår Smart Panel Light är skräddarsydd för att hantera vakuumalstrare med upp till 22kW i effektkapacitet och erbjuder en rad fördelar som optimerar kontrollen över ditt system.

Mångsidig styrning: Med möjligheten att hantera vakuumalstraren genom tre fasta varvtal via två behovsingångar blir det enklare att styra flera utsugspunkter med varierande dimensioner och flödesvariationer.

Kompatibilitet och integration: Smart Panel Light kan integreras med Dustcontrols DC 11-modul, vilket skapar en komplett centralenhet för punktutsug och industriell rengöring.

Funktioner: Vårt system erbjuder en mängd funktioner, inklusive kontroll av vakuumalstraren, mikroslinga för Start/Stopp, fjärr Start/Stopp, extern ingång med larm för sammankoppling, nivåvaktsingång, valbara utgångar för filterrengöring och rörrengöring med mera.

Framtidssäker design: Smart Panel Light möjliggör enkla uppgraderingar med kundspecifika funktioner som Absence Control/Frånvarokontroll eller Green System. Dessutom är systemet fullt uppgraderbart till ett Smart Panel-system, vilket garanterar en säker investering för framtiden.

Vår Smart Panel Light är den optimala lösningen för att säkra effektiviteten och precisionen i kontrollen över centralsuganläggningar. Kontakta oss för att lära dig mer om hur den kan anpassas för att möta dina specifika behov och krav.

Läs mer om Smart Panel light här

Läs mer om alla våra styrsystem här

Dustcontrol, Box 3088, Kumla Gårdsväg 14, 145 03 Norsborg, SWEDEN