Livsmedelsindustrin

Dustcontrol Applications Food Industry Banner 2000x653

Livsmedelsindustrin har särskilda krav. Kontroll av komponenter och utrustning som används i produktionen är extrem, med särskilt fokus på migreringsrisk, ytfinish och antistatiska egenskaper.

Att ta bort damm från arbetsplatsen är inte bara en arbetsmiljö- och hälsofråga. Det är också en affärsfråga. Ju renare arbetsmiljö, desto bättre slutresultat. Vi kallar det ”Healthy Business”.

Dustcontrol designar och installerar kompletta punktutsugssystem i nära samarbete med sina kunder. Våra centralsuganläggningar kan integreras helt i produktionsprocessen för återvinning eller användas som ett centraliserat dammsugningssystem.

Våra sugborstar har en unik kombination av funktioner. De är designade för att möta våra kunders krav på färgkodning, är gjorda av antistatiskt (ESD) material, är hygieniskt rengörbara (autoklaverbara) och ger möjlighet till automatisk detektering. De är med andra ord – Good for Food, av Dustcontrol.

Förutom våra rengöringsborstar erbjuder vi ett komplett sortiment av rengöringstillbehör och slangar speciellt utvecklade för livsmedelsindustrin.

Dustcontrol Applications Food Industry Banner References

References

Nestlé, Agrana Zuckerfabrik, Portable Foods (Kelloggs), Mars Drinks UK. 

Dustcontrol, Box 3088, Kumla Gårdsväg 14, 145 03 Norsborg, SWEDEN