Nyheter

 

Ny digital utbildning med fokus på Dammets faror!

Välkomna på en digital Dammutbildning!

Ny utbildning - Luftrenare i fokus!

Vi vill träffa er och berätta om
hur man får en bättre arbetsmiljö –

Ny kostnadsfri utbildning med fokus på luftrenare!

Den smutsiga sanningen om dammet!

Att dammiga arbetsmiljöer är ett stort problem i byggbranschen vet vi sedan långt tillbaka. Men vet vi egentligen hur stort detta problem är? Flertalet mätningar visar nämligen att varje dag exponeras tusentals byggnadsarbetare för kvarts- och annat farligt byggdamm.

Båtvård - Säkert och enkelt

SÄKERT OCH ENKELT

Samla upp bottenfärg och annat material när du slipar båten.

Nyhet - DC 2900L

Nu lanserar vi DC 2900 med longopac utmatning, en flexibel säcklösning där stoftet samlas upp i ett slutet system.

Samordningsansvarig Marknadsföring

Är du en prestigelös och drivande person med erfarenhet inom marknadsföring? Vill du arbeta med ett växande bolag med en familjär anda? Tycker du om att arbeta med digitalisering och skriva säljande texter? Då har vi jobbet för dig! Vi söker för vår kunds räkning en idérik och självgående person till marknadsavdelningen på Dustcontrol AB i Norsborg.

Teknikinformatör/Dokumentation och Utvecklingsingenjör/Projektledare sökes

Dustcontrol AB utvecklar, tillverkar och marknadsför mobila stoftavskiljare samt kompletta system för punktutsugning till industrin. Företaget grundades 1972 och har idag 140 anställda och koncernen omsätter ca 330 MSEK. Företagets affärsidé är att tillgodose kundernas behov av renare och effektivare produktion och mer hälsosam arbetsmiljö genom att utveckla, tillverka och sälja sugsystem för damm, rök och spån. Dustcontrol bedriver internationell verksamhet i form av egna dotterbolag i USA, Tyskland, Finland, Österrike och England samt har representation genom partners på ytterligare 30 marknader. Läs mera på www.dustcontrol.se

Är du intresserad av att jobba i ett framgångsrikt internationellt familjeföretag med miljöinriktning?

Till vårt huvudkontor i Norsborg söker vi:

Teknikinformatör/Dokumentation

Utvecklingsingenjör/Projektledare

Helsingborgskontoret

Helsingborgskontoret har flyttat till nya lokaler. Vi har flyttat från Landskronavägen 7A till Landskronavägen 23. Ni är varmt välkomna in på en kaffe och prata med våra säljare i Syd.

Dammets faror

 

Välkommen till en kostnadsfri utbildning i dammets faror.

Dustcontrol har i samarbete med en professor i lung- och luftvägsforskning, Jobsafe och Byggnads tagit fram en utbildning som berättar om farorna med dammet och hur man ska hantera det.

«  <  1  2  3  4  5  6  7  8  Nästa »  Sista »