Nyheter

 

Nyhet - DC 2900L

Nu lanserar vi DC 2900 med longopac utmatning, en flexibel säcklösning där stoftet samlas upp i ett slutet system.

Samordningsansvarig Marknadsföring

Är du en prestigelös och drivande person med erfarenhet inom marknadsföring? Vill du arbeta med ett växande bolag med en familjär anda? Tycker du om att arbeta med digitalisering och skriva säljande texter? Då har vi jobbet för dig! Vi söker för vår kunds räkning en idérik och självgående person till marknadsavdelningen på Dustcontrol AB i Norsborg.

Teknikinformatör/Dokumentation och Utvecklingsingenjör/Projektledare sökes

Dustcontrol AB utvecklar, tillverkar och marknadsför mobila stoftavskiljare samt kompletta system för punktutsugning till industrin. Företaget grundades 1972 och har idag 140 anställda och koncernen omsätter ca 330 MSEK. Företagets affärsidé är att tillgodose kundernas behov av renare och effektivare produktion och mer hälsosam arbetsmiljö genom att utveckla, tillverka och sälja sugsystem för damm, rök och spån. Dustcontrol bedriver internationell verksamhet i form av egna dotterbolag i USA, Tyskland, Finland, Österrike och England samt har representation genom partners på ytterligare 30 marknader. Läs mera på www.dustcontrol.se

Är du intresserad av att jobba i ett framgångsrikt internationellt familjeföretag med miljöinriktning?

Till vårt huvudkontor i Norsborg söker vi:

Teknikinformatör/Dokumentation

Utvecklingsingenjör/Projektledare

Helsingborgskontoret

Helsingborgskontoret har flyttat till nya lokaler. Vi har flyttat från Landskronavägen 7A till Landskronavägen 23. Ni är varmt välkomna in på en kaffe och prata med våra säljare i Syd.

Dammets faror

 

Välkommen till en kostnadsfri utbildning i dammets faror.

Dustcontrol har i samarbete med en professor i lung- och luftvägsforskning, Jobsafe och Byggnads tagit fram en utbildning som berättar om farorna med dammet och hur man ska hantera det.

Dammets faror - Utbildning

Välkommen till en utbildning i dammets faror.
Dustcontrol har i samarbete med en professor i lung- och luftvägsforskning, Jobsafe och Byggnads tagit fram en utbildning som berättar om farorna med dammet och hur man ska hantera det.

Tack Stefan Olsson

Nu har vår säljare Stefan Olsson bestämt sig för att gå i pension efter 31 år på Dustcontrol.

Han är en trotjänare och legendar som vi tackar för lång och trogen tjänst med fantastiska resultat. Dustcontrol tackar för alla fantastiska år tillsammans och önskar Stefan samtidigt lycka till i hans nya härliga tillvaro. 

 

Kontaktpersonen fram tills vår nya säljare börjar är vår försäljningschef Peter Ufer, hans kontaktuppgifter hittar ni här:
http://dustcontrol.se/sida/5-saljorganisationen.html

Nya DC Tromb

Nu lanserar vi DC Tromb edition 2019 och utökar samtidigt Tromb-familjen med DCF Tromb Föravskiljare och DC Tromb Twin.

Lungloppet - Var med och stöd Hjärt-Lungfonden!

Med Lungloppet vill Dustcontrol sprida kunskap om Hjärt-Lungfondens arbete och samla in pengar till hjärt- och lungforskning. Vår förhoppning är att få träffa 300 deltagare som springer, går eller "rullar" fram i spåret runt Norsborg i valfritt tempo.

«  <  1  2  3  4  5  6  7  Nästa »  Sista »