Lediga tjänster

Dustcontrol AB utvecklar, tillverkar och marknadsför mobila stoftavskiljare samt kompletta system för punktutsugning till industrin. Företaget grundades 1972 och har idag 168 anställda och koncernen omsätter ca 282 MSEK.
Företagets affärsidé är att tillgodose kundernas behov av renare och effektivare produktion och mer hälsosam arbetsmiljö genom att utveckla, tillverka och sälja sugsystem för damm, rök och spån. Dustcontrol bedriver
internationell verksamhet i form av egna dotterbolag i USA, Tyskland, Finland, Österrike och England samt har representation genom partners på ytterligare 30 marknader.


 

Skicka gärna in en spontanansökan till:

info@dustcontrol.se märk med "spontanansökan"

 


 

Resande Montör sökes till Dustcontrol

Är du intresserad av teknik och gillar att lära dig nya saker? Hos Dustcontrol erbjuds du en varierad roll där du får lära dig mycket.

OM FÖRETAGET
Med mer än 40 års erfarenhet levererar Dustcontrol exempelvis avancerade renrumslösningar till läkemedels- och elektronikindustrin, mobila dammsugare i olika storlekar till bygg- och uthyrningsföretag, rena produktionsarbetsplatser till fordonsindustrin och centrala sugsystem till stora tidningstryckerier. Dessutom erbjuder Dustcontrol olika former av service och support inklusive tillbehör och reservdelar.

Dustcontrol har idag ca 168 anställda och omsätter 282 mkr.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som montör kommer du ansvara för installation, service, underhåll, montage samt elektrisk och mekanisk felsökning av centralsugsystem.

Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom installation, service och underhåll.

Du kommer initialt utgå från kontoret i Stockholm/Helsingborg. Därefter utgår du från ditt hem med egen servicebil och resor samt övernattning förekommer i tjänsten .

Du kommer bedriva ditt arbete direkt ute hos kund i företag av alla olika storlekar och branscher.

UTBILDNING OCH ERFARENHET
Teknisk gymnasieutbildning med el-inriktning, vilket gett dig grundläggande kunskaper inom el.
Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en industrimiljö. Gärna som automationstekniker, industrielektriker.
Svenska i tal och skrift
Körkort B

För att trivas i rollen tror vi att du har ett teknikintresse och trivs med att arbeta praktiskt. Du vill lära dig nya uppgifter och trivs med att ta ansvar över ditt arbete. Du förstår vikten av att genomföra arbetsuppgifterna väl och lämna ifrån dig ett arbete som är utfört med kvalitet.

ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående
Plats: Sverige
Lön: Enligt överenskommelse

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Ufer på 0761103551. Skicka ditt cv märkt "Dustcontrol Montör" till peter.ufer@dustcontrol.se .

 


 

Till vårt huvudkontor i Norsborg söker vi: 

UTVECKLINGSINGENJÖR MEKANIK

ARBETSUPPGIFTER
Som utvecklingsingenjör på Dustcontrol jobbar du i vår utvecklingsgrupp från tidig idéskiss till färdig produkt med fokus på konstruktion. Du kommer att ansvara för systemtekniska frågor i samband med såväl nyutveckling som produktvård.

Det är viktigt att du kan arbeta självständigt med stor initiativrikedom och att du kan kommunicera resultaten av utvecklingsarbetet samt testa lösningarna i vårt labb liksom att säkerställa att vi uppfyller kraven för vår utrustning på våra olika marknader.

I arbetsuppgifterna ingår:
- Konceptframtagning och mekanikutvecklingsarbete
- Konstruktion med SolidWorks
- Ta fram ritningsunderlag
- Bistå med kompetens för fortsatt utveckling av Dustcontrol stoftavskiljare

ERFARENHET & PERSONLIGHET
Vi söker dig som har en högre teknisk utbildning och med erfarenhet inom konstruktion och utvecklingsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av luftteknik. Du har lätt för att samarbeta med andra och delar gärna med dig till andra av ditt tekniska kunnande. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Du är driven, positiv och flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Uppfyller du inte alla våra önskemål, men tycker att jobbet passar dig – hör av dig ändå. Allra viktigast för oss är att hitta rätt person för uppgiften.

Tjänsten kräver att du talar och skriver engelska såväl som svenska obehindrat. Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta Peter Söderling, tel: 070 665 02 31.

Ansökningshandlingar skickas eller e-postas till:
Dustcontrol AB, Attn: Johanna Hallqvist, Box 3088, 145 03 Norsborg eller johanna.hallqvist@dustcontrol.se

Urval sker löpande.