Utbildning

Ny utbildning - Luftrenare i fokus!

Ny utbildning  - Luftrenare i fokus!

Vi vill träffa er och berätta om
hur man får en bättre arbetsmiljö –

Ny kostnadsfri utbildning med fokus på luftrenare!

Den smutsiga sanningen om dammet!

Att dammiga arbetsmiljöer är ett stort problem i byggbranschen vet vi sedan långt tillbaka. Men vet vi egentligen hur stort detta problem är? Flertalet mätningar visar nämligen att varje dag exponeras tusentals byggnadsarbetare för kvarts- och annat farligt byggdamm.

 
Att hålla arbetsmiljön så fri från osynliga och skadliga partiklar som möjligt är en extremt viktig del i vardagen. Damm är väldigt lurigt eftersom den farligaste sorten varken syns eller luktar. Dustcontrol:s filosofi har alltid varit att fånga in damm och andra föroreningar med punktutsug vid källan och vi vill fördjupa er inom denna kunskap.


Efter en otroligt bra respons på vår utbildning med tillhörande Q&A om Dammets faror har vi valt att skapa en fördjupning med fokus på luftrenare som håller er fri från kvarts- och annat farligt damm.
Under denna utbildning går vi igenom de vanligaste frågorna när det kommer till luftrenare, som t.ex placering i rum för bästa luftflöden, storlek utifrån behov, Do's and Don'ts och mycket mer.

Låter det intressant?
Vi kommer gärna ut till din depå, ditt kontor, annan lämplig plats eller önskar ni hellre ses digitalt går även det självklart bra.
Ni bestämmer!

Kontakta någon utav våra säljare för mer information. 

sales@dustcontrol.se