Dustcontrol Event

Lungloppet - Var med och stöd Hjärt-Lungfonden!

Lungloppet - Var med och stöd Hjärt-Lungfonden!

Med Lungloppet vill Dustcontrol sprida kunskap om Hjärt-Lungfondens arbete och samla in pengar till hjärt- och lungforskning. Vår förhoppning är att få träffa 300 deltagare som springer, går eller "rullar" fram i spåret runt Norsborg i valfritt tempo.

Hur går loppet till?
I det här loppet kan alla delta. Ingen tidtagning kommer att ske. Det viktiga är att ta sig runt banan och låta hjärta och lungor arbeta.
Start och målgång är på Dustcontrols parkering, Kumla Gårdsväg 14. Loppet går längs en lätt bana på 3,6 kilometer i Norsborgskogen. Vi samlas den 1 oktober kl.16.30 för gemensam uppvärmning och information.

Hur anmäler man sig?
Anmälan* sker via e-mail. Skicka för- och efternamn, telefonnummer och företagets namn till: alexandra.jornegren@dustcontrol.se

Därefter skickar du ett bidrag (anmälningsavgift) på valfritt belopp, dock minst 300kr/per deltagare. till Dustcontrols insamling: Länk Kom ihåg att ange ditt för- och efternamn när du lämnar ett bidrag. Anmälan är giltig när betalningen är genomförd. Anmälningsavgiften går oavkortat till Hjärt-Lungfonden.

Sista anmälningsdag är 2019-09-26. Begränsat antal anmälningar är 300st, först till kvarn! Alla deltagarna får en t-shirt och fika efter genomfört lopp.

Var med!
Peppa dina medarbetare att ställa upp och ge sitt stöd till Hjärt- och Lungfonden genom att delta i Lungloppet. På ett kul sätt ska vi tillsammans bidra till att stärka hjärt-och lungforskningen.

Har du frågor, kontakta: Alexandra Jörnegren.
alexandra.jornegren@dustcontrol.se eller telefon 072-728 32 99.

Vi ses i spåret runt Norsborg/Eriksberg!

 

*Genom anmälan accepterar du att arrangören inte ansvarar för personskada som eventuellt åsamkas under deltagandet.