Ny Försäljningschef Skandinavien

Ny Försäljningschef Skandinavien

Ny Försäljningschef Skandinavien

Dustcontrol AB har anställt Peter Ufer som ny försäljningschef Skandinavien. Peter kommer senast från rollen som Regional Sales Manager på Sto Scandinavia och dessförinnan från bla. en utbildande roll hos hård- och mjukvarutillverkaren Apple Inc. Han har genom flera år med ledande befattningar inom försäljning och affärsutveckling skaffat sig en gedigen erfarenhet av strategisk försäljningsutveckling och av att utveckla och förädla starka varumärken på marknader som är hårt konkurrensutsatta.


Anna-Lena Berg, VD Dustcontrol : Peter kommer att tillföra Dustcontrol den energi, kunskap och det nytänkande som vi behöver för en fortsatt stark expansion inom byggsektorn och tillverkande industri. Jag är övertygad om att säljgruppen under hans ledning kommer att hitta nya vägar för att ytterligare förbättra våra starkaste kort: kundsamarbete och produktkvalitet.


Peter Ufer: -Att få bli en del av ett sånt starkt varumärke som Dustcontrol och framförallt att få ta över ansvaret för en framgångsrik försäljningsorganisation är både roligt och nervöst, det är ett fantastiskt jobb som gjorts tidigare av bla Anna-Lena och teamet. Jag ser fram emot att tillsammans med säljorganisation, ledning och samtliga andra medarbetare få vara med att förfina och utveckla Dustcontrol.


Peter Ufer tillträdde tjänsten som Försäljningschef Skandinavien den 2 maj.

 

peter.ufer@dustcontrol.se