Dustcontrol AB välkomnar sin nya marknadsassistent

Vi hälsar Karin D. Ekh välkommen till Dustcontrol! Karin ersätter vår tidigare marknadsassistent, Sofie Sundström och kommer att jobba med marknadsfrågor i Skandinavien.

Vi hälsar Karin D. Ekh välkommen till Dustcontrol! Karin ersätter vår tidigare marknadsassistent, Sofie Sundström och kommer att jobba med marknadsfrågor i Skandinavien. Karin kommer att finnas på huvudkontoret i Norsborg och ni kommer att träffa henne på exempelvis olika mässor framöver. Ni kan nå henne på tel: 08-531 940 20 eller maila till karin.ekh@dustcontrol.se

Om Karin
Jag heter Karin D. Ekh och är 34 år gammal. Bor söder om Stockholm tillsammans med man, två hundar och katt. Har en utbildning som skogsingenjör men har under flera år utbildat mig och jobbat med marknadsföring och layout. Mina främsta intressen är jakt och natur, så vid den här tiden på året spenderar jag min fritid ute i skogen med bössan i hand. Om jag inte är i skogen håller jag gärna en hammare i handen för att slutföra mina byggprojekt hemma. Är som person väldigt glad och positiv och ser möjligheter i det mesta.

Innan jag kom till Dustcontrol jobbade jag på Svenska Jägareförbundet där jag ansvarade för de nationella ungdomsprojekten samt arbetade med marknadsföring och layout. Ser verkligen fram emot att få arbeta på en arbetsplats som strävar framåt och ser med spänning fram emot de kommande satsningarna inom Dustcontrol.

Hälsningar Karin D. Ekh

Dustcontrols nya marknadsassistent, Karin D Ekh