Ny säljare för mobila maskiner!

 


Ny säljare för mobila maskiner!

I slutet av förra året utökades säljstyrkan med Cristian Tello som ny säljare för mobila maskiner.  Cristian ska jobba mot kunder inom segmenten golvslipning, håltagning, rivning/demolering och sanering.

Många av er har kanske varit i kontakt med Cristian tidigare. Han har nämligen jobbat på Dustcontrol under de senaste 6 åren där han började med att jobba i produktionen. De senaste tre åren har Cristian arbetat med försäljning och service i vår kundtjänst.

- Det här blir ett naturligt steg för mig att gå vidare. Jag trivs väldigt bra med kundkontakten och gillar att snacka med folk. De som arbetar inom mina segment är väldigt utsatta för farliga partiklar i sitt arbete och vi har den bästa utrustningen för att skydda sig mot det. Att informera om hur man kan eliminera riskerna och hur man kan skapa de bästa förutsättningarna för en hälsosam arbetsmiljö är det jag tycker är viktigast i min nya roll, säger Cristian om sin nya tjänst.

När Cristian inte pratar damm och farorna med det tar han gärna en tur i sin segelbåt eller så tränar han fotboll i ett Korplag.

 


 

Jobbar du med golvslipning, håltagning, sanering eller demolering/rivning och vill höra mer om hur du kan skydda dig mot det farliga dammet?

Kontakta Cristian på telefon 0702-42 66 62 eller via mail ct@dustcontrol.se