Nya DC 3900 Twin eco - med dubbelstyrka mot damm

Dustcontrol Stoftavskiljare DC 3900 Twin eco

När det är mycket damm är det bra att kunna arbeta länge utan att ständigt behöva tömma plastsäcken eller behållaren. Sådana tillfällen bemästrar vår nya DC 3900c Twin eco på ett effektivt sätt tack vare den integrerade föravskiljaren. 

Den är också utrustad med två av våra nya eco motorer som, trots att de förbrukar mindre energi, har högre sugeffekt än tidigare. 

DC 3900c Twin eco har ett robust och justerbart chassi så att maskinen lätt kan transporteras, även i mindre transportbilar. Cyklonen kan ställas in på två olika höjder för att möjliggöra utrustning både med säck och behållare. Den optimerade konstruktionen underlättar också underhåll- och servicearbeten, vilket leder till lägre underhållskostnader. 

DC 3900c Twin eco passar för många olika arbetsuppgifter där man ställer höga krav på dammfrihet, oavsett om det handlar om grovstädning av byggarbetsplatser eller punktutsug för större elektriska handverktyg och golvslipmaskiner. Tack vare ett stort urval av sugkåpor och andra tillbehör kan DC 3900c Twin eco enkelt och smidigt skräddarsys efter kundens behov.

Andra huvudegenskaper är:

  • Högeffektiv cyklon med ett patenterat finfilter och ett HEPA H13 mikrofilter som uppfyller asbestkraven*
  • Säckhållare/Tillbehörshållare
  • Motorpaketet är lätt att demontera för rengöring och service
  • Korrosionsklass C4** 

 

* Enligt EN 60335-2-69 klass H samt EN 1822-1 HEPA H13.
**Enligt ISO 12944

 


 

Kontakta oss:

Mejl: sales@dustcontrol.se

Telefon: +468-531 940 20


 

Till produktsidan: DC 3900c Twin eco 

Produktförfrågan: DC 3900c Twin eco