Ledig tjänst - Driven inköpare!

Dustcontrol AB söker en driven inköpare.

 

Dustcontrol AB utvecklar, tillverkar och marknadsför mobila stoftavskiljare samt kompletta system för punktutsugning till industrin. Företaget grundades 1972 och har idag 130 anställda och koncernen omsätter ca 220 MSEK. Företagets affärsidé är att tillgodose kundernas behov av renare och effektivare produktion och mer hälsosam arbetsmiljö genom att utveckla, tillverka och sälja sugsystem för damm, rök och spån. Dustcontrol bedriver internationell verksamhet i form av egna dotterbolag i USA, Tyskland, Finland, Österrike och England samt har representation genom partners på ytterligare 15 marknader. Vill du veta mer om Dustcontrol, gå in på www.dustcontrol.se.

 

Driven Inköpare

Vi behöver utöka vår inköpsavdelning med en driven och kunnig inköpare! Det är meriterande om Du har några års erfarenhet inom tillverkningsindustri i internationell miljö. Vi söker Dig som har relevant utbildning på akademisk nivå eller annan utbildning inom området. Vi värdesätter ett högt kvalitetstänkande och förmågan att se totalkostnaden i en affär. Du är en vass förhandlare och kan förstå och uppskatta värdet i långsiktiga relationer. Det är meriterande om Du har förståelse för tekniska ritningsunderlag. Erfarenhet av affärssystem Jeeves är ett plus. Vi förutsätter att Du talar, läser och skriver engelska och svenska obehindrat.

Som inköpare hos oss kommer Du att få en bred funktion med ansvar för hela inköpsprocessen och även ha insyn i tillverkningsprocessen. Du kommer bland annat att ansvara för våra inköp av plåtbearbetning, gjutgods och gummitillverkning. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära att du sköter allt från förhandlingar och avtal med befintliga och nya leverantörer till inköp av olika typer av material för den dagliga produktionen. Du kommer att ha ett totalkostnadsansvar, och du kommer att vara en länk mellan vår utvecklingsavdelning och våra leverantörer i utvecklingsprojekt. 

Vi tror att du som söker är en driven, ansvarsfull person med mycket energi som tycker om att arbeta proaktivt och strukturerat! Du är en orädd person som tar för sig och som har ett affärsmässigt förhållningssätt. Du är analytisk, har en hög servicekänsla och självfallet ett stort intresse för inköp. Du har en god kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga då tjänsten innebär många kontaktytor internt på företaget och externt hos leverantörer. 

Du kommer att arbeta ifrån vårt huvudkontor i Norsborg. Därtill har Du cirka 20 resdagar per år.

I denna rekrytering samarbetar vi med Janesköld Senior Consulting AB. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Janesköld på 070-692 43 12. För att söka tjänsten skickar du ditt cv märkt ”Driven inköpare” till lars.janeskold@jscab.se. Välkommen med din ansökan senast den 21 juni 2012.