DC REACH

Höghöjdsstädning snabbt, enkelt och säkert.

Nu lanserar vi vår senaste innovation inom höghöjdsstädning – DC Reach. Med DC Reach presenterar vi ett effektivt och mångsidigt höghöjdsstädnings system som kommer att revolutionera hur du tar bort damm och material på hög höjd och svåråtkomliga platser.

DC Reach är utformat för att göra höghöjdsstädning snabbt, enkelt och säkert. Vårt system inkluderar olika böjar, borstar och munstycken som är speciellt utformade för att klara av de utmaningar som finns vid rengöring på hög höjd. Oavsett om det är smuts, damm eller andra material, kan du lita på att DC Reach tar bort dem effektivt.

En av de viktigaste egenskaperna hos DC Reach är att rören är tillverkade av högkvalitativ kolfiber. Detta gör dem lätta och samtidigt mycket starka och hållbara. Varje rör har en längd på 1,25 meter, vilket ger dig en imponerande räckvidd på upp till 6 meter för att nå även de mest otillgängliga områdena.

Traditionella metoder för att rengöra dessa områden involverar vanligtvis användning av hydrauliska lyftplattformar eller ställningar för att komma åt och rengöra. För både entreprenörer och beställare betyder dessa arbetssätt bl a stora risker – som fallrisk. Det är också dyrt, tidskrävande och i många fall är det nödvändigt att delar eller hela ytor i lokalen måste stängas av.

DC Reach folder
DC Reach folder

Vi förstår vikten av att optimera din städprocess för att spara tid och resurser. Därför har vi designat DC Reach med fokus på användarvänlighet och effektivitet. Genom att erbjuda enkel installation och användning, kan du snabbt komma igång och utföra höghöjdsstädning med minimal ansträngning.

Oavsett om du arbetar inom byggbranschen, industriell rengöring eller något annat område där höghöjdsstädning krävs, kommer DC Reach att vara en oumbärlig följeslagare. Upptäck vårt rengöringssystem idag och ta din höghöjdsstädning till nya höjder!

Kontakta oss för mer information om DC Reach och hur det kan förbättra dina höghöjdsstädningssysslor. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå enastående resultat och effektivitet i ditt arbete!

Dustcontrol, Box 3088, Kumla Gårdsväg 14, 145 03 Norsborg, SWEDEN