Nyheter

 

DC Storm LPG

En gasdriven kraft att räkna med
 Propandriven – 8 timmars driftstid helt utan el och sladd.
 Kompakt och robust maskin för de tuffa jobben - var som helst.
 En mängd extra funktioner som usb-laddning, arbetslampa m.m.
 H-klassad. Godkänd för användning med hälsofarligt damm.
 Utrustad med HEPA H13-filter.
 Utrustad med longopac, säck eller tunna.

Sökes: Produktionstekniker El/Automation

Produktionstekniker El/Automation

Ny medarbetare i Sverige

 

Vi vill önska Daniel Idenfors varmt välkommen till Dustcontrol!

Daniel är anställd som säljare i norrlandsdistriktet där han främst kommer att sälja mobila maskiner. 

 

Daniel Idenfors

mail: daniel.idenfors@dustcontrol.se

tel: 070 660 44 49

 

Att välja rätt filter.

Har du frågor? Kontakta gärna vår kundservice.

PSI - Personlig Säkerhets Introduktion

Personlig säkerhets Introduktion

Med hjälp av PSI förebyggs maskinrelaterade olyckor på arbetsplatser inom byggbranschen. PSI ger en introduktion till varje enskild produkt och minskar riskerna vid användningen av maskiner. Med hjälp av QR-koden på våra maskiner har du alltid tillgång till det du behöver veta om maskinen och information för hur du
använder den på ett säkert sätt.

Nytt - DC Storm

DC Storm – Kraftfull, kompakt, enkel att transportera

Distriktssäljare Norrland sökes till Dustcontrol

Dustcontrol AB utvecklar, tillverkar och marknadsför mobila stoftavskiljare samt kompletta system för punktutsugning till industrin. Företaget grundades 1972 och har idag 150 anställda och koncernen omsätter ca 300 MSEK. Företagets affärsidé är att tillgodose kundernas behov av renare och effektivare produktion och mer hälsosam arbetsmiljö genom att utveckla, tillverka och erbjuda sugsystem för damm, rök och spån. Dustcontrol bedriver internationell verksamhet i form av egna dotterbolag i USA, Tyskland, Finland, Österrike och England samt har återförsäljare på ytterligare 30 marknader. 

 

Distriktssäljare Norrland sökes till Dustcontrol


Har du letat efter ett jobb inom försäljning där du kan stå för produkterna och känna en yrkesstolthet som säljare? Då har du hittat helt rätt!

Du får arbeta i ett trevligt säljteam med en hållbar affärsidé och kvalitetsprodukter.Du kommer ansvara för att uppnå din egen budget, säkerställa kundnöjdhet och kvalitet av ditt arbete.Vi söker en person med flera års sälj- eller serviceerfarenhet från byggindustrin. Du ansvarar för försäljningen av våra mobila stoftavskiljare mot byggindustrin. Du bör ha en teknisk utbildning kombinerad med en utpräglad kommersiell ådra. Du som söker är social, driven och initiativrik, har förmåga att självständigt organisera ditt arbete.


Vi tror att du bor i distriktet t.ex. i Sundsvall eller Örnsköldsvik eller liknande. Du innehar minst B-körkort. Tjänstebil ingår i tjänsten. Du kommer att utgå från ett hemmakontor och vara införstådd med att resa i tjänsten. Dustcontrols huvudkontor ligger i Norsborg söder om Stockholm.


I denna rekrytering samarbetar vi med Janesköld Senior Consulting AB. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Janesköld på 070-692 43 12. Skicka ditt cv märkt "Dustcontrol Säljare Norrland" till lars.janeskold@jscab.se .


Välkommen med din ansökan senast den 5 november. Intervjuer sker löpande.

Nyhet - Unika sugborstar för livsmedelsindustrin

Dustcontrol hjälper livsmedelsindustrin att hålla rent. Hygienkraven på livsmedelsproducenterna är högre än någonsin. 

 

«  <  1  2  3  4  5  6  Nästa »  Sista »