Service

Dustcontrol Service

Dustcontrol erbjuder service

Inget  håller för evigt, speciellt under flitigt användande, utan underhåll och service. Enligt Murphy’s lag kommer haverier inträffa vid de mest olämpliga tillfällen. Därför erbjuder Dustcontrol inte bara akut service, utan även andra servicenivåer för att förebygga och begränsa eventuella driftstopp av system.

Serviceavtal
Genom att köpa till ett servicekontrakt hos Dustcontrol tar du ”tempen” på din anläggning och slipper onödig tid för driftstopp och eventuella reparationskostnader. Inspektion, smörjning och justering av anläggningen är inkluderat i det fasta priset. Du får en inspektionsrapport som visar tillståndet på anläggningen, möjlighet att förlänga garantin och en akutservice. Klicka och läs mer i broschyren.

Underhållande service
Du kan beställa det underhåll som krävs och välja en tid som passar dig. Vi ser över anläggningen och byter ut eller reparerar förbrukningsdelar och andra komponenter hos anläggningen. Du får en inspektionsrapport och arbetet debiteras ditt konto.

Akut service
När anläggningen har blivit stillastående/driftstopp eller om det har uppstått ett akut problem som måste undersökas kontakta oss genom att ringa till vår montage- & serviceledare eller fyll i formuläret.

Servicesamordnare

Roger Larsson
Tel: 08-517 094 52

roger.larsson@dustcontrol.se

Kontaktformulär