Lediga tjänster

Dustcontrol AB utvecklar, tillverkar och marknadsför mobila stoftavskiljare samt kompletta system för punktutsugning till industrin. Företaget grundades 1972 och har idag 170 anställda och koncernen omsätter ca 326MSEK.
Företagets affärsidé är att tillgodose kundernas behov av renare och effektivare produktion och mer hälsosam arbetsmiljö genom att utveckla, tillverka och sälja sugsystem för damm, rök och spån. Dustcontrol bedriver
internationell verksamhet i form av egna dotterbolag i USA, Tyskland, Finland, Österrike och England samt har representation genom partners på ytterligare 30 marknader.


 

ANLÄGGNINGSSÄLJARE

Till vår försäljningsavdelning i Norsborg söker vi en anläggningssäljare för distrikt Mellansverige.

I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för hela säljprocessen från att föreslå och offerera en kundspecifik lösning till en färdig anläggning. Till din hjälp har du vårt eget PC-baserade layoutprogram, projektledare och montageteam. Du får arbeta i ett trevligt säljteam med en hållbar affärsidé och kvalitetsprodukter.

Vi söker en person med flera års sälj- eller serviceerfarenhet från industri och anläggningar. Vi förutsätter att du kan jobba helt självständigt från idéförsäljning till avslut. Du bör ha en teknisk utbildning kombinerad med en utpräglad kommersiell ådra.

Du som söker är driven och initiativrik, har förmåga att självständigt organisera ditt arbete och tycker om att ha många kontakter.

Vill du veta mer ta kontakt med vår Försäljningschef Peter Ufer

peter.ufer@dustcontrol.se

 


 

BYGGSÄLJARE

Till vår försäljningsavdelning i Norsborg söker vi en byggsäljare för distrikt Mellansverige.

Har du letat efter ett jobb inom försäljning där du kan stå för produkterna och känna en yrkesstolthet som säljare? Då har du hittat helt rätt!

Du får arbeta i ett trevligt säljteam med en hållbar affärsidé och kvalitetsprodukter. Du kommer ansvara för att uppnå din egen budget, säkerställa kundnöjdhet och kvalitet av ditt arbete. Vi söker en person med flera års sälj- eller serviceerfarenhet från byggindustrin. Du ansvarar för försäljningen av våra mobila stoftavskiljare mot byggindustrin. Du bör ha en teknisk utbildning kombinerad med en utpräglad kommersiell ådra. Du som söker är social, driven och initiativrik, har förmåga att självständigt organisera ditt arbete.

Du som söker är driven och initiativrik, har förmåga att självständigt organisera ditt arbete och tycker om att ha många kontakter.

 

Vill du veta mer ta kontakt med vår Försäljningschef Peter Ufer

peter.ufer@dustcontrol.se

 


 

 

Till vårt huvudkontor i Norsborg söker vi:

UTVECKLINGSINGENJÖR MEKANIK

ARBETSUPPGIFTER
Som utvecklingsingenjör på Dustcontrol jobbar du i vår utvecklingsgrupp från tidig idéskiss till färdig produkt med fokus på konstruktion. Du kommer att ansvara för systemtekniska frågor i samband med såväl nyutveckling som produktvård.

Det är viktigt att du kan arbeta självständigt med stor initiativrikedom och att du kan kommunicera resultaten av utvecklingsarbetet samt testa lösningarna i vårt labb liksom att säkerställa att vi uppfyller kraven för vår utrustning på våra olika marknader.

I arbetsuppgifterna ingår:
- Konceptframtagning och mekanikutvecklingsarbete
- Konstruktion med SolidWorks
- Ta fram ritningsunderlag
- Bistå med kompetens för fortsatt utveckling av Dustcontrol stoftavskiljare

ERFARENHET & PERSONLIGHET
Vi söker dig som har en teknisk utbildning och med erfarenhet inom konstruktion och utvecklingsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av luftteknik. Du har lätt för att samarbeta med andra och delar gärna med dig till andra av ditt tekniska kunnande. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Du är driven, positiv och flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Uppfyller du inte alla våra önskemål, men tycker att jobbet passar dig – hör av dig ändå. Allra viktigast för oss är att hitta rätt person för uppgiften.

Tjänsten kräver att du talar och skriver engelska såväl som svenska obehindrat. Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta Peter Söderling, tel: 070 665 02 31. 

Ansökningshandlingar skickas via mail eller till:
Dustcontrol AB, Att: Johanna Hallqvist, Box 3088, 145 03 Norsborg eller johanna.hallqvist@dustcontrol.se - Märk ansökan "Utvecklingsingenjör".