Lediga tjänster

Dustcontrol AB utvecklar, tillverkar och marknadsför mobila stoftavskiljare samt kompletta system för punktutsugning till industrin. Företaget grundades 1972 och har idag 140 anställda och koncernen omsätter ca 260 MSEK.
Företagets affärsidé är att tillgodose kundernas behov av renare och effektivare produktion och mer hälsosam arbetsmiljö genom att utveckla, tillverka och sälja sugsystem för damm, rök och spån. Dustcontrol bedriver
internationell verksamhet i form av egna dotterbolag i USA, Tyskland, Finland, Österrike och England samt har representation genom partners på ytterligare 20 marknader.

  


 

Distriktssäljare Norrland sökes till Dustcontrol

Har du letat efter ett jobb inom försäljning där du kan stå för produkterna och känna en yrkesstolthet som säljare? Då har du hittat helt rätt!
Du får arbeta i ett trevligt säljteam med en hållbar affärsidé och kvalitetsprodukter.
Du kommer ansvara för att uppnå din egen budget, säkerställa kundnöjdhet och kvalitet av ditt arbete
Vi söker en person med flera års sälj- eller serviceerfarenhet från byggindustrin. Du ansvarar för försäljningen av våra mobila stoftavskiljare mot byggindustrin. Du bör ha en teknisk utbildning kombinerad med en utpräglad kommersiell ådra.
Du som söker är social, driven och initiativrik, har förmåga att självständigt organisera ditt arbete.
Vi tror att du bor i distriktet t.ex. i Sundsvall eller Örnsköldsvik eller liknande. Du innehar minst B-körkort. Tjänstebil ingår i tjänsten.
Du kommer att utgå från ett hemmakontor och måste vara beredd att resa i tjänsten.
Dustcontrols huvudkontor ligger i Norsborg strax utanför Stockholm.


I denna rekrytering samarbetar vi med Janesköld Senior Consulting AB. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Janesköld på 070-692 43 12. För att söka tjänsten skickar du ditt cv märkt "Dustcontrol Säljare Norrland" till lars.janeskold@jscab.se .


Välkommen med din ansökan senast den söndagen den 5 november. Intervjuer sker löpande.