Lediga tjänster

Dustcontrol AB utvecklar, tillverkar och marknadsför mobila stoftavskiljare samt kompletta system för punktutsugning till industrin. Företaget grundades 1972 och har idag 140 anställda och koncernen omsätter ca 260 MSEK.
Företagets affärsidé är att tillgodose kundernas behov av renare och effektivare produktion och mer hälsosam arbetsmiljö genom att utveckla, tillverka och sälja sugsystem för damm, rök och spån. Dustcontrol bedriver
internationell verksamhet i form av egna dotterbolag i USA, Tyskland, Finland, Österrike och England samt har representation genom partners på ytterligare 20 marknader.

 

TEKNISK PRODUKTCHEF

 

Vi söker dig som har erfarenhet från kundanpassade lösningar från industriella applikationer och kan samspelet mellan el, elektronik, PLC och mekanik.

 

Dina erfarenheter och kvalifikationer:

 

  • Civilingenjör/högskoleingenjör.
  • Ett par års erfarenhet inom relevant område.
  • Talar, läser och skriver engelska och svenska obehindrat då tjänsten innebär internationella kontakter.

 

För att lyckas i den här rollen krävs att du är strukturerad, drivande och trivs i en miljö med högt tempo och många parallella projekt och aktiviteter. Vi förutsätter att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga.

 

Är du intresserad? Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Söderling på 070-665 02 31. För att söka tjänsten skickar du ditt cv märkt ”Teknisk produktchef” till peter.soderling@dustcontrol.se

 

Välkommen med din ansökan senast den 18 augusti 2017. Vi kommer att göra löpande urval.

 

 

 


 

PRODUKTIONSTEKNIKER

Då den nuvarande befattningsinnehavaren kommer att gå vidare inom företaget söker vi nu en ny produktionstekniker med intresse för lean. Du kommer att tillhöra produktion och rapporterar till Produktionschefen. 

Dina huvudsakliga uppgifter är produktionstekniska analyser för beslutsunderlag till förbättringar, bereda nya produkter för produktion m m. Analyserna gäller bland annat produktkostnadsjämförelser, kapacitet, värde av egen tillverkning jämfört med att köpa in, produktionsflöden, layouter och genomförande av beslutade förbättringar.

För att passa in i rollen som produktionstekniker på Dustcontrol krävs det att du har en teknisk utbildning i botten och några års arbetslivserfarenhet av produktionsnära teknik och erfarenhet av praktiskt arbete ute i en producerande verksamhet.

Vi söker dig som är självständig och ansvarstagande med god samarbetsförmåga. Du är en positiv person som har lätt för att anpassa dig till olika miljöer och kulturer. Vidare krävs det att du:

• är intresserad av produktions- och värdeflöden, takt, produktionsdata och analyser.

• trygg med att hantera relevanta dataprogram och har en god förmåga att sammanställa data till kortfattade beslutsunderlag.

• har självförtroende att objektivt kunna argumentera för dina synpunkter.

 

Ansök genom att skicka in CV samt personligt brev. Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta Kristian Bussman, tel: 08-531 940 15

Ansökningshandlingar skickas eller mailas snarast till:

Dustcontrol AB, Att: Johanna Hallqvist, Box 3088, 145 03 Norsborg alternativt johanna.hallqvist@dustcontrol.se.

Märk ansökan "Produktionstekniker"