Försäljningschef Skandinavien

Sökes: Försäljningschef Skandinavien

Sökes: Försäljningschef Skandinavien

Försäljningschef Skandinavien

 

Arbetsbeskrivning

Som Försäljningschef hos oss på Dustcontrol har du försäljnings- och resultatansvar för utesäljarna som arbetar med våra kunder över hela landet, samt kontakten med våra återförsäljare i Danmark och Norge. Du har även ansvaret för att marknadsaktiviteter genomförs och uppfylls på bästa sätt med stöd från kollegor på vår marknadsavdelning. Du kommer definiera mål och förväntas att aktivt utveckla och öka omsättningen tillsammans med ditt säljteam. Rollen innebär stor närvaro ute på fältet hos våra kunder tillsammans med dina säljare vilket innebär en del övernattningar. Vi har vårt kontor och produktion i Norsborg.

Du kommer rapportera till vår VD och du ingår i ledningsgruppen.

 

Din profil

  • Du har gedigen erfarenhet från framgångsrik försäljning, gärna inom närliggande bransch.
  • Du har erfarenhet av personalledning med goda resultat.
  • Du är driven, resultatinriktad, strukturerad med ett stort affärssinne.
  • Som ledare är du prestigelös, har förmågan att coacha och engagera dina medarbetare på ett positivt, naturligt och vinnande sätt.
  • Du trivs med att ta egna initiativ och bygga långsiktiga relationer både med medarbetare och kunder.
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office, är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

 

Vi erbjuder

Dustcontrol är ett väletablerat, stabilt, familjärt företag och nu söker vi dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Vi erbjuder dig en spännande roll i ett härligt säljteam, tjänstebil och i övrigt marknadsmässiga villkor. Du kommer att ha en mycket central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

 

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Ulf Hammar 070-606 31 00 eller Marie Gummerus 070-657 80 74. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!