Lediga tjänster

Produktionstekniker i Norsborg sökes

Dustcontrol AB utvecklar, tillverkar och marknadsför mobila stoftavskiljare samt kompletta system för punktutsugning till industrin. Företaget grundades 1972 och har idag 140 anställda och koncernen omsätter ca 300MSEK.
Företagets affärsidé är att tillgodose kundernas behov av renare och effektivare produktion och mer hälsosam arbetsmiljö genom att utveckla, tillverka och sälja sugsystem för damm, rök och spån. Dustcontrol bedriver
internationell verksamhet i form av egna dotterbolag i USA, Tyskland, Finland, Österrike och England samt har representation genom partners på ytterligare 30 marknader.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Vi söker en vikarierande produktionstekniker till produktionsenheten på Dustcontrol i Norsborg.

I din roll som produktionstekniker kommer du att kvalitetssäkra flödet inom hela produktionsverksam-heten, vilket inkluderar inleverans, lager, montering, plåt och utleverans. Du kommer att själv ta eget ansvar och självständigt driva förbättringsområden.

Vikariatet sträcker sig fr o m nu till slutet av april 2019. Personen som du vikarierar för kommer att vara föräldraledig 25/6 2018 – 29/3 2019.

Din profil:
Som person tror vi att du är noggrann och tror på att ordning och struktur. Dokumentation av processer och rutiner är en av nycklarna till framgång i företaget. Du är bra på att samarbeta på olika nivåer i företaget och kommunicerar tydligt, enkelt och effektivt. Har du förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv samtidigt som du kan fokusera och arbeta dig igenom detaljer så kommer rollen att passa dig.

Vi ser också gärna att du har:

  • Relevant utbildning på högskolenivå (teknisk utbildning, kvalitet och förbättring, ingenjör inom produktion) alternativt en motsvarande längre (+ 5 år) arbetserfarenhet inom produktionsteknik.
  • Erfarenhet av CAD program och ev speciellt Solidworks Composer.
  • Ett starkt intresse för produktion, processoptimering och metodutveckling.
  • Kunskap om LEAN production.
  • Tidigare kunskap av Jeeves och Crystal Report är meriterande.
  • Förmåga att kommunicera flytande på svenska i tal och skrift.


För ansökan och frågor kontakta produktionschefen:
Göran Widolf, 08 531 940 46, goran.widolf@dustcontrol.se

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vi gör löpande urval.