Dustcontrol - Produktnyhet

Nya DC Storm

Nya DC Storm

DC Storm – Kraftfull, kompakt, enkel att transportera

  • H-klassad. Godkänd för användning med hälsofarligt damm
  • Utrustad med HEPA H13-filter
  • Enkel att transportera stående i skåpbil och släpvagn
  • Kompakt och robust maskin för de tuffa jobben
  • Tillräckligt med luftflöde för flera användare samtidigt

 

Kraftfull, pålitlig och kompakt
DC Storm bygger på väl beprövad teknik. Den kompakta och robusta konstruktionen gör att den kan transporteras stående i skåpbilen och släpvagnen. Arbetet kan påbörjas i tid och dyra förseningar undviks. Stålchassit ger maskinen en maximal hållbarhet.
Med en direktdriven trefas turbopump lämpar sig DC Storm för kontinuerlig drift och tung materialtransport, punktutsug och städning. Turbopumpen genererar tillräckligt med luftflöde för simultan multianvändning, t.ex. som central enhet i ett semimobilt system på byggarbetsplatsen.

DC Storm finns i tre grundmodeller, med säck (a), behållare (c) och longopac (L). Maskinen drivs med en 4 eller 7,5 kW stark motor. Modeller med frekvensomvandlare (7,5 kW) är lämpliga att använda när det endast finns 16 A att tillgå. Utrustad med ett PTFE-filter (teflon) blir maskinen optimal för hantering av stora mängder betongdamm, som uppstår vid t.ex. golvslipning.

Köp en DC Storm i vår webshop* nu och få ett par hörselkåpor med radio på köpet!

*Erbujandet gäller enbart vid köp av en DC Storm modell i vår webshop 10 November till 31 December (ett par hörselkåpor per maskin).

___________________________________________

Gå till produktsidan för DC Storm 500

Gå till produktsidan för DC Storm 700

 

sales@dustcontrol.se