Lediga tjänster

Vi söker till vår produktion i Norsborg: Produktionschef

Är du intresserad av att jobba i ett framgångsrikt internationellt familjeföretag med miljöinriktning?

 

Som Produktionschef på Dustcontrol ingår du i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD. Du tycker om att jobba med människor och har goda ledaregenskaper. Den person vi söker ska ha ett produktionstekniskt kunnande och behärska moderna produktionsmetoder, samt material- och produktionsplanering. Du bör ha stor förståelse för arbete med arbetsmiljö och kvalitet och har flera års ledarerfarenhet från tillverkningsindustri.


Rollen innebär förutom daglig optimering av verksamheten ett proaktivt arbete för att utveckla produktionen och förbättra effektivitet, kvalitet och produktivitet. Du har personalansvar för cirka 45 medarbetare, varav fyra samordnare och två produktionstekniker. Till produktionen tillhör även lager och plåtverkstad.


Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom produktion, logistik eller motsvarande. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och har du kunskaper i affärssystemet Jeeves är det meriterande för tjänsten, liksom erfarenhet av LEAN.

Är du intresserad? I denna rekrytering samarbetar vi med Janesköld Senior Consulting AB. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Janesköld på 070-692 43 12. För att söka tjänsten skickar du ditt cv märkt "Dustcontrol" till lars.janeskold@jscab.se